Even voorstellen

Na het afronden van de IVA B -opleiding te Driebergen ben ik begonnen als verkoper bij dealerbedrijven van o.a. Opel, Citroen en Toyota. Later ging ik aan de slag als in- en verkoper bij een autogroothandel.

Omdat het ondernemersbloed nu eenmaal van huis uit in mijn aderen zit, besloot ik in 2009 de sprong te wagen en de woning inclusief de bedrijfsruimte over te nemen waar mijn overgrootvader Anne Brouwer (aannemersbedrijf), mijn grootvader Cornelis Brouwer (radio, tv, elektra-installatiebedrijf) en mijn vader Anne Brouwer (autopoetsbedrijf), al sinds bijna 100 jaar hun bedrijfsactiviteiten hebben uitgeoefend. Het pand is gelegen op een prachtige (zicht) locatie in Witte Paarden, vrijwel direct aan de A32 en dus goed bereikbaar.

Het bedrijf is succesvol gestart met B2B in- en verkoop (groothandel) van jong gebruikte auto’s met lage kilometerstanden. Tegenwoordig worden ook auto’s aan de particuliere gebruiker verkocht.

Kasper BrouwerKenmerkend is ook de in- en verkoop van buitengewone auto’s zoals klassiekers, youngtimers, 4WD’s en sportscars. Doorgaans is er een snel wisselende voorraad van zo’n 15 tot 20 auto’s aanwezig bij ons bedrijf.

Kom eens langs, u bent van harte welkom in Witte Paarden!

Met vriendelijke groet,

 

handtekening